Iso Span
EcoDomo
Karatemd
 
Oferte de Natura

În cele ce urmează dorim să vă oferim câteva informatii despre  despre sistemul de constructie ECO DOMO.

Acest sistem de constructie este pe piată din anul 1927 si a fost dezvoltat de ISOSPAN si ECO DOMO , deosebindu-se de alte tipuri de constructie a peretilor prin montarea uscată (fără mortar) a cărămizilor  urmînd să fie umplute cu beton. Un accent deosebit la casele ECO DOMO construite din seturi de constructie este pus pe aspectele ecologice si fizice.
O alta ramura de activitate este asigurarea de consultanta si asistenta privind proiectarea si adaptarea proiectelor de constructie cu sistem eco domo.

Nucleul sistemului îl constituie materialele pentru pereti din cărămizi de cofraj din aschii de lemn ECO DOMO, care ating valori ridicate în ceea ce priveste fizica constructiei (de ex. înmagazinarea căldurii, capacitatea de respiratie, izolatia acustică si termică) si care din punct de vedere biologic sunt indiscutabil complete. Cărămida constă din aschii de lemn (mineralizate) legate cu ciment. Aschiile separate sunt lipite unele de altele cu ciment si clei.... în punctele de contact. Fiecare aschie are o suprafată de cca. 1 cmp, datorită căreia cărămida dobândeste prin asa o suprafată totală mare o capacitate ridicată de absorbtie si de cedare a umiditătii.