Iso Span
EcoDomo
Karatemd
 
Oferte de Natura

 

     Materialul inovator ISOSPAN a aparut cu mult timp in urma pe piata materialelor de constructie si sa dovedit a fi un sistem fiabil de cofraj pierdut. Nomenclatorul blocurilor produse în serie reprezinta un constructor-lego, care va permite zidirea peretilor de orice configurație, si intr-o perioada scurta de timp, puteti edifica obiecte de construcție de orice complexitate. Tehnologia poate fi folosită pentru construcția de clădiri cu unul sau cu mai multe niveluri.

    Casele construite, folosind tehnologia ISOSPAN, păstrează perfect căldura, datorită elementului încorporat din polistiren expandat. Nu au nevoie de izolație termică si tencuieli exterioare.


    Blocurile ISOSPAN sunt produse numai din materii prime ecologice: așchii de lemn - 90%, ciment, silicat de sodiu lichid. Datorită acestor componente, materialul a colectat cele mai bune calități a lemnului și a pietrei.


    Casele construite folosind tehnologia ISOSPAN combină perfect rezistența și durabilitatea pietrei cu caldura și confortul ecologic al lemnului. Ca urmare a utilizării produselor de origine naturală, ambianta in casa construită, este apropiata de cea naturala. Durata de viață a casei este de cel puțin 100 de ani.


    Acest sistem a fost pe piața tehnologiilor de construcție din 1927 și a fost îmbunătățit de companiile ISOSPAN si ECO DOMO. La începutul secolului XXI, acest sistem a venit si în Moldova!