Iso Span
EcoDomo
Karatemd
 

 

      Casele construite din blocuri  cofraj pierdut  «ISOSPAN» sunt o combinaţie perfectă dintre rezistenţa şi durabilitatea pietrei, cu căldura şi confortul ecologic al lemnului. Termenul de exploatare, a acestor case, este  de peste o 100 de ani. Datorita calitaţii înalte a blocurilor fabricate,  sistemul de construcţie  «ECO DOMO- ISOSPAN»  reduce la minimum  influenţa  factorului uman la indeplinirea lucrărilor de construcţie (se monteaza cum ar fi un «Lego», fără mortar, 3-4 randuri şi se umple cu beton, nu sunt necesari  specialişti cu calificare înaltă ), şi permite  creşterea proporţională a calitaţii lucrarilor indeplinite.

      Sistemul de construcţie  «ECO DOMO- ISOSPAN», asigură zidaria rapida a peretilor.  Durata de executie a structurilor de rezistenta redusa cu 80-90%. Necesarul de muncitori pentru constructia unei case de 150-200m.p. - 4-6 persoane. Avantajul folosirii sistemului  este posibilitatea zidirei pereţilor si termoizolarea lor, din blocuri cofraj cu elemente izolante, intr-un singur ciclu tehnologic. Pereţii nu necesita izolare adaugatoare. Datorita acestui avantaj, zidăria are o calitate inalta cu capacitaţi avansate in exploatare (izolare termica şi fono).

      Componenţa blocurilor ecologice «ISOSPAN»: aschii de lemn - 90 % , ciment, substanţe minerale . Blocurile « ISOSPAN » sunt caracterizate prin rezistenţă ridicată şi  în acelaşi timp păstrează cele mai bune proprietăţi a lemnului . Ele sunt uşor de prelucrat. Au rezistenţă mare la foc, transporta continuu umeditatea din aer spre exterior şi nu putrezesc , nu formeaza condens şi nu degradeaza in timp. Sunt rezistente la medii ostile şi influienţe biologice, asigura durabilitatea structurala . În Austria , casele construite mai mult de o jumătate de secol în urmă , sunt exploatate fără reparaţii capitale până în prezent .

      « ISOSPAN » este titularul mărcii de calitate Natureplus.

       Natureplus este o asociaţie internaţională care reuneşte aproximativ 100 de membri activi în mai multe ţări europene (Austria, Germania, Elveția, Franța, România, etc.). Materiale care au un semn Natureplus, corespund celor mai înalte standarde europene. Scopul acestei mărci este de a oferi clienţilor şi arhitecţilor, constructorilor şi celor care activează în construcţii, asistenţă fiabilă care vizează identificarea unor materiale sigure şi ecologice, care nu sunt periculoase pentru sănătate.